Radno vrijeme
Kompletan cjenik u PDF formatu
Kontakt
  • Kontakt obrazac
  • Tel: 01 / 466 000 4
  • Fax: 01/ 466 000 4
  • Mob: 099/  244 82 12
Adresa trgovine
  • Teleskop Centar
  • Tuškanova 31
  • Zagreb

 

 

Mikroskopi Teleskopi Sportska optika Lovačka optika

Privatnost

Uvažavanje Vaše privatnosti

 
Ganymedes d.o.o. je odlučan u zaštiti Vaše privatnosti. Mi koristimo podatke o Vama za procesiranje narudžbe i Vašeg što ugodnijeg kupovanja. Molimo Vas da pročitate više o našoj politici privatnosti.
 
Zajamčena Sigurnost
 
Zašto je kupovanje preko našeg webshopa sigurno:
 
  - Naš program na sigurnom serveru šifrira sve vaše osobne informacije i pohranjuje ih u bazu podataka koja je nedostupna neovlaštenim osobama, a brojevi Vaših Kreditnih kartica se ne čuvaju već koriste samo za pojedinačnu transakciju.
 
 
Koje informacije sakupljamo? Kako ih koristimo?
 
Kad naručujete, mi moramo znati Vaše ime, e-mail adresu, dostavnu adresu. To nam omogućava da upotpunimo Vašu narudžbu i obavijestimo Vas o statusu te narudžbe.
Također tražimo Vaš telefonski broj koji nam omogućuje direktan kontakt s Vama u slučaju problema s Vašom narudžbom, te prema potrebi za provjeru narudžbe.
 
Kako štitimo informacije o kupcima?
 
Kada ulazite u našu Internet trgovinu, dobivate poruku da ulazite u osigurane stranice, tj. da koristite siguran server. Program za sigurnost servera (Secure Socket Layer) šifrira sve informacije koje unosite prije nego su poslane nama. Uz to poduzimamo sve mjere kako bi zaštitili podatke od lokalnog neovlaštenog pristupa. 
 
Hoće li Ganymedes d.o.o. prikupljene informacije učiniti dostupnima trećim osobama?
 
Ganymedes d.o.o. ne prodaje, trguje ili iznajmljuje Vaše osobne podatke drugima!
 
Powered By OpenCart
Teleskop centar © 2018